Sa faci videochat in Timisoara poate fi solutia potrivita pentru o cariera pe termen lung!

Posted by

In multe domenii, printre care si cel al industriei de divertisment online pentru adulti, Timisoara ofera conditii cel putin la fel de bune precum cele din Bucuresti.

Aceasta afirmatie este probata cel mai bine de numeroasele fete care au decis sa devina doar temporar modele de videochat Timisoara, dar apoi, multumite de viata pe care au inceput sa o duca la www.studio20.ro, au decis sa continue activitatea pe termen lung.

Ramai cu o impresie deosebita inca din prima zi in care pasesti intr-un studio, datorita unui design modern si luxuriant, mult peste asteptarile fetelor. Fiecare camera are o tematica speciala, unica, pornind de la dormitorul de printesa pana la camera decorata ca o sectie de politie si la un jacuzzi room. In felul acesta, pot fi realizate cele mai frecvente fantezii pe care le au membrii site-urilor pentru adulti.

Atmosfera din studio este una deosebit de placuta, iar fiecare model de videochat Timisoara are parte, mai ales atunci cand se afla la inceput de drum, de indrumarile unei echipe de profesionisti formata din trainerii de videochat, din profesorii de limba engleza, cultura generala si machiaj sau din membrii echipei de suport tehnic.

Activitatea desfasurata in respectul deplin al legii, confidentialitatea garantata si programul flexibil le conving de asemenea pe fete sa construiasca o cariera de durata intr-un studio de videochat din Timisoara. Aici, ele se dezvolta ca persoane si, in paralel, obtin castiguri impresionante, la care cele mai multe dintre prietenele si cunostintele lor nu indraznesc nici macar sa viseze.

Cati bani castigi ca model de videochat in Timisoara?

In primele 3 luni de activitate, fiecare fata primeste, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele pe care le realizeaza in acest interval de timp pe site-urile pentru adulti. Daca se dezvolta repede si reuseste sa depaseasca aceasta suma, bineinteles ca va primi castigurile mai mari care i se cuvin!

Dupa ce acumuleaza experienta, sumele obtinute cresc tot mai mult, datorita unui sistem de bonificatii bine pus la punct. Fiecare model are parte de un comision de baza in valoare de 50%, la care se adauga mai multe bonusuri, dupa cum urmeaza:

• 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada, calcul in care se tine cont inclusiv de streaming mobil si de apeluri video.

• inca 5% pentru castigurile care depasesc nivelul de 15 000 de euro intr-o perioada;

• un bonus in valoare de 5% acordat pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera de chat a modelului;

• 5% pentru comportament online perfect;

• un procent suplimentar de 5% pentru fidelitate sau parteneriat pe termen lung. Acest stimulent financiar se plateste in luna iunie a fiecarui an pentru activitatea desfasurata pe intreaga durata a anului precedent. De exemplu, in iunie 2022 de acest bonus au beneficiat toate modelele de videochat din Timisoara care au facut parte din echipa, pentru activitatea dintre 1 ianuarie si 31 decembrie anul anterior, 2021.

Ca model de videochat Timisoara ai parte de conditii de lucru, de bani si de un stil de viata similare cu cele din marile orase europene. Prin urmare, este absolut normal sa iti doresti sa urmezi aceasta cariera pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *