Un mesaj dedicat prietenilor de la un mic proprietar de afacere

Posted by

Cand Rihanna a lansat un luciul de buze toata lumea s-a inghesuit sa-l cmpere. Cand Dr. Dre a lansat noile casti cu numele lui, lumea la fel s-a inghesuit sa le cumpere. Cand Oprah a promovat programele de slabit de asemenea oamenii au cumparat fara sa stea prea mult pe ganduri. Cand Michael Jordan a lansat programul lui de antrenamente, la fel vanzarile s-au facut repede si usor fara prea mare efort. Mai mult chiar la un concert Beyoncee lumea se inghestuie sa dea 250 de dolari pe bilet.

Cand lansezi o noua afacere toti prietenii si familia este ingrijorata. Nu sunt siguri ca va merge, nu iti dau mai mult de 6 luni sau un an si in general toate previziunile lor sunt pesimiste.

Asa ca ne intrebam? De ce atat de mult suport pentru cei care au deja o multime de bani si de ce pot gasi usor atat de multe scuze si motive pentru a nu ajuta pe cineva pe care cunosc?

Tineti minte, atunci cand ajutati o afacere mica ajutati o familie sa isi hraneasca copiii, sa se hraneasca pe ea sau sa isi plateasca ratele la banca. Si atunci de ce sa ajuti o celebritate sa isi mai adauge cateva zeroui in contul ei bancar?

Asadar, data viitoare cand un prieten posteaza despre afacerea pe care tocmai a inceput-o incercati sa ii dati macar un like sau un share sau chiar si un comentariu prin care sa il incurajati. Nici macar nu trebuie sa ii cumparati produsul, la inceput de drum si expunerea pe care i-o puteti oferii prin micile gesturi de mai sus il poate ajuta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *